Het team

Op de foto’s zijn de medewerkers met naam te zien. Bij elke foto staat ook een nummer. Hieronder kunt u meer informatie lezen over onze medewerkers.

 

1-Juf Ditta Sjoer: Leerkracht groep 2/3 op de maandag en dinsdag. Op de woensdagochtend de verrijkingsgroep onderbouw en ondersteuning.

 

2-Jannie Lindeboom: Management assistent op de Meent, Meander en Merseberch. Als vaste dag op de donderdag op onze school en verder per mail te bereiken: jannielindeboom@wereldkidz.nl 

 

3-Juf Lois Laan: Leerkracht groep 1/2A op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Tevens coördinator burgerschapsvorming.

 

4-Juf Berna Brom: Leerkracht groep 1/2B op de woensdag, donderdag en vrijdag. Tevens bouwleider bij de onderbouw (groep 1 tm 3) en vanuit het team de coördinator voor de Moestuin/Gezonde school.

 

5-Juf Diana Waelbers: Leerkracht groep 2/3 op de woensdag, donderdag en vrijdag. 

 

6-Juf Esther Gorzeman: Leerkracht groep 7/8 op de maandag, dinsdag en donderdag. Tevens bouwleider bij de bovenbouw (groepen 6, 7 en 8) en coördinator commissie SEO (sociaal emotionele ontwikkeling).

 

7-Juf Petra Oldenkotte: Docent verrijkingsgroepen middenbouw en bovenbouw op de vrijdagmiddag. 

 

8-Gaby de Jongh: Clusterdirecteur van de WereldKidz scholen Meent, Meander (Leersum), Merseberch (Maarsbergen), Bongerd (Odijk), Anne Frank (Bunnik) en Sterrebos (Amerongen). Per mail of mobiel te bereiken: gabydejongh@wereldkidz.nl of 06-10206299. 

 

9-Monique Siegers: Intern begeleider op de Meent, Meander en Merseberch. Als vaste dag op de maandag op onze school en verder per mail of mobiel te bereiken: moniquesiegers@wereldkidz.nl of 06-11847723

 

10-Juf Antoinette Roosen: Ondersteuner in de onderbouw op de ochtenden van de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij vervangt Juf Paulien tot half november.

 

11-Juf Hanneke vd Veer: Leerkracht groep 4/5B op de maandag en dinsdag.

 

12-Juf Hennie: Leraarondersteuner op de maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend. Tevens coördinator Gezonde School. 

 

13-Juf Danielle Brinkhuis: Leerkracht groep 4/5B op de woensdag, donderdag en vrijdag. Tevens schoolopleider (studenten/stagiaires en startende leerkrachten) en coördinator groepsdoorbrekend werken/ doelgericht werken.

 

14-Juf Monique Bergman: Ondersteunende leerkracht in de bovenbouw. Tevens de ICT coach/coördinator, coördinator cluster expertgroep digitale geletterdheid en begeleider van de leerlingenraad.

 

15-Juf Lenore Rotgers: Leerkracht groep 1/2B op de maandag en dinsdag. Op de woensdag de NT2 (taalondersteuning) onderbouw en verdere ondersteuning.

 

16-Juf Sonja Verlinden: Leerkracht groep 3 op de woensdagochtend en groep 4/5A op de vrijdag. Op donderdag ondersteunende leerkracht in de middenbouw. Tevens coördinator sport en bewegen. Tot 1 april 2021.

 

17-Juf Lindy vd Ploeg: Leerkracht groep 3 op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Tevens coördinator Dalton. 

 

18-Juf Yael Schut: Leerkracht groep 6/7 op de woensdag, donderdag en vrijdag. Tevens lid van de Medezeggenschapsraad vanuit het team en coördinator IPC/ 21st century skills en coördinator sport en bewegen.

 

19-Juf Liesbeth Jasperse: Docent plusklas op de woensdagochtend. Tot 1 april 2021.

 

20-Juf Inge Hietkamp: Leerkracht groep 4/5A op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Tevens bouwleider bij de middenbouw (groepen 4 en 5) en vertrouwenspersoon.

 

21-Remco de Koning: Schoolleider met ambulante dagen op de maandag, dinsdag, woensdagmiddag en donderdag. Leerkracht groep 7/8 op de woensdagochtend en vrijdag. De hele werkweek te bereiken via 0343 442602 of remcodekoning@wereldkidz.nl 

 

22-Juf Paulien Koster: Leraarondersteuner in de onderbouw. Tot half november met zwangerschapsverlof. Tevens coördinator talentontwikkeling en coördinator sport en bewegen.

 

23-Juf Jasna van Kersbergen: Leerkracht groep 6/7 op de maandag en dinsdag. Tevens lid van de Medezeggenschapsraad vanuit het team en coördinator talentontwikkeling.


Groepsbezetting

Groep 1/2 A
Lois Laan ma t/m vr

Groep 1/2 B
Lenore Rotgers ma, di
Berna Brom wo, do, vr

Groep 2/3 
Ditta Sjoer ma, di,
Diana Waelbers wo, do, vr

Groep 3
Lindy van der Ploeg ma, di , do, vr
Paulien Koster wo

Groep 4/5 A
Inge Hietkamp ma, di, wo, do
Jasna van Kersbergen vr

Groep 4/5 B
Hanneke van der Veer ma, di
Danielle Brinkhuis wo, do, vr

Groep 6/7 
Jasna van Kersbergen ma, di
Yael Schut wo, do, vr

Groep 8
Esther Gorzeman ma. di, do, 
Remco de Koning wo, vr

Extra Ondersteuning:
Onderbouw:    Paulien Koster ma, di, do, vr
                           Lenore Rotgers wo
Middenbouw: Hennie Blaauwendraad ma, di, wo, vr
                           
Bovenbouw:   Monique Bergman ma,di, wo 
                          Hennie Blaauwendraad wo, do, vrij


Plus klas : Kim van Eijl op vrijdagochtend vanaf 1 april 2021.

*= Vrijdagmiddag zijn de groepen 1 tm 3 vrij. 

Schoolleider

Remco de Koning


Clusterdirecteur: Gaby de Jongh


Intern Begeleider:
Monique Siegers



Managementassistent:
Jannie Lindeboom.