Centrum Jeugd en Gezin

Marijke van Boxstaele is werkzaam voor het CJG.

“Graag wil ik mij aan u voorstellen als School CJG’er van WereldKidz Meent. Ik ben Marijke van Boxstaele, 35 jaar oud en moeder van twee dochters.

Al zeven jaar werk ik als schoolverpleegkundige bij GGD regio Utrecht en sinds twee jaar ben ik ook werkzaam voor het Centrum Jeugd en Gezin Utrechtse Heuvelrug (CJG).

Als moeder en als professional weet ik dat opvoeden en opgroeien niet altijd vanzelf gaat en soms ook lastig is. Daarom wil ik u op de hoogte brengen van mijn nieuwe rol als School CJG’er.

Misschien maakt u zich wel eens zorgen om uw kind of zijn er problemen waar u zelf niet uitkomt? Blijf er niet alleen mee zitten; ik ben er voor u!

Ik denk graag met u mee in het zoeken naar een oplossing die het beste bij uw kind, u en/of het gezin past. Bel of mail mij gerust voor een afspraak. Deze afspraak kan op school gemaakt worden of bij u thuis.

Leerkrachten en intern begeleiders kunnen uiteraard ook contact met mij opnemen. Tevens ben ik voor hun vragen op gezette tijden aanwezig op school.”

Email: mvanboxstaele@ggdru.nl

Mobiel: 06-47836469