Team en groepsbezetting

Groepsbezetting


Groep 1/2A Hanneke van de Veer (ma, di) Paulien Koster (wo-om de week) & Astrid Dijkshoorn (wo-om de                         week, do, vr)
Groep 1/2B Ditta Sjoer (ma, di) & Berna Brom (wo, do, vr)
Groep 1 C  Lois Laan (ma,di,wo) & Maria Derkse (do,vr)
Groep 3     Lindy van der Ploeg (ma, di, do, vr) Ditta sjoer (wo)
Groep 4/5 Inge Hietkamp (ma, di, wo, do) & Hanneke van der Veer ( vr)
Groep 5/6 Monique Bergman (ma, di) & Sonja Verlinden ( wo, do, vr)
Groep 6/7 Jasna van Kersbergen (ma, di,) & Yael Schut ( wo, do, vr)
Groep 7/8 Remco de Koning (wo, vr) & Esther Gorzeman (ma, di, do)

*= Vrijdagmiddag zijn de groepen 1 tm 3 vrij.

Ditta Sjoer

Mijn naam is Ditta Sjoer. Ik kom uit Veenendaal en rij iedere maandag en dinsdag naar Maarn om, met veel plezier, voor de kleutergroep te staan. Op de andere dagen probeer ik mijn partner, mijn kinderen, mijn huishouding, mijn moeder en mijn vriendinnen aandacht te geven. Het laatste restje tijd gebruik ik graag om te lezen, naar muziek te luisteren en naar mijn favoriete eiland Terschelling te gaan.Berna Brom

Mijn naam is Berna Brom en ik woon, met mijn man Peter en twee zoons, in Veenendaal. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: fietsen, wandelen of lekker bezig zijn in mijn tuin. Ik lees graag en doe aan Pilates. Vanaf dit schooljaar werk ik met veel plezier hier in de kleutergroep. Ik geniet van de spontane kleuters en krijg er energie van als ik ze stapjes zie maken in hun ontwikkeling. Hiervoor werkte ik 9 jaar in de onderbouw op Uitkijk in Amerongen en daarvoor in Veenendaal. Astrid Dijkshoorn

 Mijn naam is Astrid Dijkshoorn. Ik woon al sinds mijn vroege kinderjaren met veel plezier in het dorp Maarn. Leuk is het om regelmatig kinderen van dorpsgenoten, met wie ik vroeger heb gehockeyd en geturnd, in de klas te krijgen. Sporten doe ik overigens nog steeds graag. Na mijn studie ben ik eerst op verschillende scholen werkzaam geweest. Ik heb toen ervaring opgedaan in meerdere onderwijsvormen en in verschillende groepen. In 2001 ben ik bij De Meent in dienst gekomen.


Hanneke van der Veer

Ik ben Hanneke van der Veer. Ik ben een van de leerkrachten van de onderbouw. Sinds 2009 werk ik met veel plezier op WereldKidz Meent. Daarvoor heb ik lange tijd, ook met veel plezier, gewerkt op een school in Den Dolder. Iedere dag op school kan ik genieten van kinderen. Ze reageren altijd enthousiast en vol verwondering. Het is prachtig om te zien hoeveel kinderen groeien in de twee jaar tijd dat ze in een onderbouwgroep zitten. Dat geeft mij veel werkvoldoening.
Lindy van der Ploeg

Mijn naam is Lindy van der Ploeg, 32 jaar en ik woon met veel plezier in Leersum.
Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in het Speciaal basisonderwijs. Sinds 2010 ben ik voor de stichting Wereldkidz gaan werken en in 2013 ben ik op Wereldkidz Meent gekomen.
Het onderwijs betekent heel veel voor mij. Kinderen een veilige en gezellige omgeving bieden waarin ze optimaal kunnen leren vind ik erg belangrijk.
Ik hou erg van wandelen en fietsen en dit het liefst midden in de natuur. Daarnaast doe ik ook aan Yoga en Pilates, teken en schilder ik graag en dit soms ook in opdracht.Inge Hietkamp

Mijn naam is Inge Hietkamp, ik ben al heeeel lang werkzaam op deze school met nog altijd veel plezier. Ik woon in Maarn en heb 2 dochters, Marit en Siegrid. Ze studeren inmiddels allebei, in Utrecht en Amsterdam. Ik ben dol op reizen, zwemmen, skiën en lezen.
Sonja Verlinden

Ik ben Sonja Verlinden, woonachtig in Ede en ik heb 3 kinderen.
Met veel plezier werk ik al een aantal jaren op WereldKidz Meent.
Ik vind het leuk om de kinderen te begeleiden en te motiveren in hun ontwikkeling.
Ik doe graag aan sport zoals tennissen, skeeleren, schaatsen, fietsen en wandelen in de natuur.Monique Bergman

 Ik ben Monique Bergman, werkzaam op De Meent sinds 2006. Dit schooljaar heb ik, samen met Sonja Verlinden, groep 5. Het is voor mij een uitdaging om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en ze daarin te begeleiden, iets wat ik met heel veel plezier doe. Ik woon samen met mijn dochter Tes in Driebergen. We genieten samen van de kleine dingen in het leven; de zon, de natuur, wandelen, de bergen, spelletjes, vakantie, kampvuur, knutselen, etc. Samen met de kinderen gaan we er een gezellig en leerzaam schooljaar van maken!Yael Schut

Ik ben Yaël Schut en ben 32 jaar. Ik kom uit Zeist en woon daar samen met Freek en onze twee kleine jongens, Faas en Thieme.
Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en ga dan ook graag een rondje wielrennen en doe twee keer per week een bootcamp in het bos. Verder geniet ik van een heleboel kleine dingen, zoals een goed boek, een gezellige avond of lekker eten.

Voor mij staan een aantal principes centraal binnen mijn onderwijs.
Alle kinderen moeten zich vrolijk en ontspannen voelen binnen de groep, dit is de voorwaarde om te kunnen leren. Dit probeer ik te creëren door te observeren, altijd in gesprek te blijven, de groep verantwoordelijk te maken voor elkaar en kinderen te waarderen in wie ze zijn.
Daarnaast ben ik van mening dat kinderen het meeste leren door ze in hun eigen kracht te zetten en ze het zelf te laten doen en te ontdekken. Ook elkaar helpen, uitleg geven, presenteren en samenwerken zijn hierin van enorme meerwaarde.Jasna van Kersbergen

Ik ben Jasna van Kersbergen, 39 jaar en woon samen met mijn man Joris en onze 3 kinderen in Maarn.Ik ben niet helemaal nieuw op de Meent. Verschillende kinderen en ouders zullen mij al kennen van de verschillende keren dat ik heb ingevallen op de Meent of als moeder van Mees (8,) Jules (6) en Floor (4) Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest op de Meander in Leersum waar ik juf was van groep 3/4. Daarvoor ben ik 14 jaar werkzaam geweest op de Bavoschool in Harmelen, waar ik aan veel verschillende groepen, maar met name aan de midden- en bovenbouw, les heb gegeven. Daarnaast heb ik remedial teaching gegeven en ben ik intern begeleider geweest.

Esther Gorzeman 

Ik ben Esther Gorzeman en ik ben in oktober 2014 op de Meent komen werken. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar met veel plezier invalwerk gedaan op heel veel verschillende scholen. Dat was erg leuk om te doen, maar het leukste is toch weer een vaste klas. Drie dagen sta ik naast meester Remco in groep 8. Het mooie aan lesgeven vind ik dat ik de kinderen mag begeleiden en stimuleren in hun (leer)ontwikkeling. Ik kom uit het prachtige Delft, maar wij zijn 7 jaar geleden in het midden van het land komen wonen, in Veenendaal, omdat wij graag meer in het groen wilden wonen. Samen met onze kinderen Merel en Hugo maken we dan ook vaak boswandelingen of gaan naar het ‘zandgat’. Ik ben een fanatiek hockeyster en daarnaast doe ik ook aan allerlei andere sporten. Ook zet ik mij graag in als vrijwilliger voor goede doelen of bijvoorbeeld de jaarlijkse buitenspeeldag bij ons in de laan.


Extra Ondersteuning

Ik ben Danielle Brinkhuis, moeder van Tim en Lieke en we wonen in Maarsbergen.
In mijn vrije tijd wandel, fiets, schilder en lees ik graag.
Sinds september 2018 ben ik werkzaam op de Meent.
Daar doe ik verschillende dingen; op de ochtend komen de kinderen van groep 6, en later groep 4, voor instructie. Op dinsdag geef ik de groepen vanaf groep 4/5 gymles.
Verder ondersteun ik bij IPC en ondersteun in de diverse groepen, in het kader van werkdrukverlaging voor de leerkrachten. Op deze manier leer ik snel veel kinderen kennen, en werk ik met verschillende groepen; erg leuk en
afwisselend!
  
     


Mijn naam is Paulien Koster, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Keith in Woudenberg.
Sinds dit schooljaar ben ik vier dagen in de week werkzaam als onderwijsassistent in de onderbouw. Daarnaast ben ik student aan de Pabo. Wat ik zo mooi aan het onderwijs vind is dat elke leerling anders is en geen dag is hetzelfde. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een wandeling te maken, een boek te lezen en om af te spreken met familie en vrienden.
Mijn naam is Remco de Koning.
Ik ben de schoolleider van De Meent en sta naast mijn directie werkzaamheden ook nog twee en een halve dag voor de klas.
Voor mij persoonlijk is dit de ideale combinatie: leiding geven aan een school en lesgeven voor de klas.
Samen met Gaby de Jongh vormen we de directie en in groep 8 is Esther Gorzeman mijn duo.
Ik ben al zeven jaar werkzaam op de Meent en geniet elke dag van de school en het onderwijs waar elk kind wordt gezien en gewaardeerd.
Naast mijn werkzaamheden op school besteed ik veel aandacht aan mijn grote gezin en mijn passie voetbal.
Intern Begeleider:
In 2006 heb ik, Marie-Claire Goossen, de ‘overstap’ gemaakt van groeps-leerkracht naar intern begeleider. Ik ben begonnen op de Merseberch en na twee jaar ook op de Meent. Om deze taak goed te kunnen doen heb ik de opleiding Master Special Educational Needs (leraar speciaal onderwijs) met als afstudeer richting Interne Begeleiding in 2008 voltooid. Nu ik niet meer voor de groep sta geniet ik des te meer als ik zo af en toe kan invallen. Naast mijn ib- werk begeleid ik ook wekelijks (groepjes) kinderen, veelal met verschillende onderwijsbehoeften, en dat geeft mij plezier en brengt afwisseling in mijn werk wat het bijzonder maakt. Ook de contacten met ouders en mijn collega’s, zowel in de ondersteunende als adviserende rol vind ik leuk om te doen.

Mijn favoriete bezigheden thuis zijn wandelen met Balou, onze flatcoated retriever, in de bossen rondom Maarn. Ook geniet ik van ( race)fietsen, lezen en koken. Ik woon al jaren plezierig in Maarn met mijn tweelingzonen Thijs en Floris.
Clusterdirecteur: Gaby de JonghSchoolleider: Remco de Koning
Managementassistent:
Mijn naam is Jannie Lindeboom.
Vanaf 1 mei 2016 ben ik werkzaam als officemanager op de Meent en Meander.
In het verleden ben ik werkzaam geweest als begeleider binnen de Gehandicapten zorg en daarna meer dan 30 jaar in de kinderopvang waarin ik diverse functies heb bekleed.
In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig een lange wandeling of fietstocht te maken en geniet ik van mijn kleinkinderen, lezen, tuinieren en luieren in de zon.
Mijn werkzaamheden als officemanager zijn heel divers.
Een leuke uitdaging binnen een fijne werkomgeving!Medewerkers:

Jean Paul de Ronde werkt op vrijwillige basis enkele ochtenden per week op school en helpt de kinderen o.a. met extra individuele hulp.